despre linii..

 


niciodata nu mi-am pus urmatoarea problema: cat de scurta e linia dintre „te urasc” si „te vreau”? .. pana azi.. poate ca e un rezultat al vreunui mesaj subtil sau chiar subliminal al serialelor cu vaga tenta gunoistica la care ma uit ca o dementa de ceva vreme.. sau poate e pur si simplu o linie franta deschisa, luga de 282 de kilometri.. poate..

mai e o linie, care şade ca o nesimtita in palma si pe care niste oameni fara alte activitati mai interesante au numit-o linia vietii.. la unii e scurta, la unii e lunga, la altii are intreruperi – probabil cate o mica coma.. imi aduc aminte de liniografu’, nenea ala care deschide gura mare la mare, prin eforie nord, si se face ca citeste.. nu stiu cum citeste cu gura, dar na.. fie..

mai e faza aia cu „da-mi bă o linie”.. linie fiind aici cu rol de liniar, rigla.. mi-e dor sa agit hartiutele cu linia frecata de ceafa.. lectia mea de fizica.. mai sunt liniile albe de pe strada moxa pe care incerc sa merg si sa observ daca vopseaua curge si pe langa linii, de fiecare data cand vin dinspre oras.. avem liniile mari pe care se traseaza liniile mici.. oare de ce folosim „in linii mari”, dar niciodata „in linii mici”? mai e casa dintr-o singura linie franta, fara sa ridici creionul de pe hartie..

si mai sunt restul de linii.. 🙂

Reclame

2 răspunsuri so far »

  1. 1

    natalia said,

    cum se face sex

  2. 2

    natalia said,

    nustiu


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: