nu se pupa dom’le, nu se pupa de nicio culoare! / viata de noapte

in mai putin de 2 ore jumate am auzit expresia asta de doua ori.. lucru care mi se pare cel putin atipic pentru o dimineata obisnuita… e o expresie foarte profunda, dar instinctual ma plesneste rasul.. iasi-ul nu se pupa cu bucurestiul – mi se pare relativ normal.. am auzit in total 2 nu se pupa-uri si 1 se pupa perfect intr-o singura zi.. o zi ca oricare alta.. gen.. :p

in incercarea de a cunoaste specia cu care convietuim si interactionam zi de zi, si stapanita de o curiozitate malefico-dragalasa, am apucat-o pe locs de creanga si am decis sa petrecem „o seara cu baietii”.. mici marionete guvernate de instinctul cortuletului vesel, am descoperit ca intr-adevar barbatii/baietii sunt fiinte sincere cu ei insisi.. implicit si cu cei din jurul lor, respectiv cu cei care fac parte din acelasi regn.. se bea vin, se discuta, se admira discret.. se fac glume, se spun pareri, se admira poate mai discret..

imi place ca baietii se cunosc si nu le e rusine sa recunoasca cum si cat de bine se cunosc.. constienti de ceea ce vor si cum vor ceea ce vor, barbatii/baietii o sa se controleze si o sa isi manifeste parerile/dorintele/nevoile dupa cum se stiu si stiu ca le place..

am ramas placut surprinsa pentru ca misterul s-a ridicat si ideea preconceputa cum ca baietii sunt doar niste porci imorali a ajuns la un raport de aproximativ 2/3 din asteptari.. ceea ce e bine..

5 puncte in plus pentru baietii care imi fac zilele mai fericite si mai amare.. 🙂 pana la 14 mai e totusi ceva-ceva 😉

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: