i’m…blended :D

so, azi, la somnicul median* mi s-a intamplat cea mai tare chestie..

toata lumea stie starea aia de dupa somn, in care confunzi realitatea cu visul din care tocmai te desmeticesti.. realitatea poti sa o controlezi cu visul.. adica dupa aprox 3 min dupa ce te-ai trezit, daca nu vorbesti cu nimeni, poti sa iti pui tu o granita clara intre ce e real si ce ai visat, oricat de socant ar fi parut.. buun, pana azi dimineata totul parea ok cum era.. realitate – vis.. controlez visul. nu mi se parea ca ar putea fi vreodata vorba de altceva, adica toata chestia parea ok intr-un anumit sens.. never would i think it could be the other way around. de fapt, ca sa fiu cinstita, niciodata nu mi-am pus problema asta.. adica nah.. sa fim seriosi – i’ve got a life :p .. ideea e ca asa pare sa fie normal si doar asa..

si in premiera pentru subsemnata, thaughts turn against me another time… ieiiiiiiiiiiii!!!!!!!! despre a-ti controla visul, caderea in visare, creatul cadrului de vis, fragmentul, scena, jucatorii, etc, am mai povestit cu cineva foarte pasionat de tema asta, insa de data asta am intrecut stadiul acesta. nu doar mi-am controlat visul si l-am adus acolo unde vroiam constient, dar in inconstiinta, ci am putut plasa fragmente de realitate in vis.. cea mai tare chestie pe care am facut-o vreodata!!! e aceeasi senzatie pe care o ai atunci cand zbori.. totul e la picioarele tale si totusi depinzi de atatea alte chestii asupra carora n-ai cum sa ai niciun pic de control. mergeam pe niste trepte si in diferite camere, pe care eu le plasam foarte aproape de scari, ca nu cumva sa fac prea mult efort sa merg pana inauntru, vedeam bucati din filmul pe care am adormit inauntru, sau actiune vazuta ca realitate a visului. visul imi controla realitatea. pa ra pa pa pam I’m lovin’ it!!! 😀

* somnicul dintre cel de dimineata si cel de pranz; recomandat celor care se trezesc devreme pentru ca n-au ce face.. si chiar n-au ce face <= adica aia cu vacanta ;))

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: