…pe viitor

buuuun… acum cateva zile mi-am dat seama de fapt ce vreau sa fac dupa ce mai cresc.. adica mai incolo… muuult mai incolo.

dupa ce am agentia mea de publicitate, dupa ce imi fac super-mega-giga magazinul meu de jucarii.. vreau sa stau.

yap. SA STAU!

si daca totul merge bine vreau sa stau cu niste batranei.. sa povestim .. sa imi zica cum era pe vremea lor.. si eventual sa scriu.. dar in principiu vreau SA STAU!.. si sa-i ascult .. asa cum nu l-am ascultat pe bunicul meu.. sau cum n-am avut sansa sa-mi ascult ceilalti doi bunici. SA STAU si SA ASCULT. pentru ca la asta se reduce totul.. sa stii sa inveti sa asculti si sa stai. o sa fie foarte bine. i know!

fiecare batran are poveste lui. si majoritatea sunt atat de dornici sa povesteasca cu cineva incat si-ar deschide sufletul in fata oricui si i-ar povesti orice.. chestii care poate cu 20-30 de ani in urma nu le-ar mai fii povestit nimanui. asta e adevarul. noi toti vrem sa traim forever. si de aia la batranete ne refugiem amintirile in altcineva.. sau visele. le punem la murat in borcanul altcuiva care pare suficient de sanatos si de tanar ca sa poata duce mai departe cel putin 20-30 de ani, atat cat sa putem sa ne batem singuri cu mana pe umar ca nu am murit de-adevaratelea. banala vrajala psihologica. dar pura.

asa ca batranii mei vor fi cu totii deosebit de speciali. si daca o sa ajung sa scriu despre vreunul, o sa fie cea mai tare si mai reala poveste ever! trust me! i know! :-p

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: