5 vise la pachet (va rog)

Si pentru ca pentru toate chestiile bune exista mereu chestii mai bune pe care le denumim foarte bune, ne vedem mereu in postura de a abandona chestiile bune si a le trece pe cele foarte bune pe o treapta inferioara, adica pe treapta celor bune. Si asa incurajam progresul chestiilor in lumea asta.

Rareori se intampla sa fii om si sa nu ai un vis.. ce vrei sa ajungi, sa acumulezi, sa faci, sa dregi… etc… toata lumea are cate un vis. Asta stim cu totii. In sfarsit mi-am gasit si eu, aseara, aproape de un vis visator pe un taram departat al viselor, visul meu J. Am rasuflat usurata ca in sfarsit am si eu visul meu si nu mai trebuie sa mai scotocesc prin visele altora pentru vise pe cale sa le asez randomly prin capsorul meu. Am un vis si e orignal si e simplu si relativ usor de realizat.

Singurul regret este ca toata copilaria mi-am petrecut-o fugind mereu dupa vise care mai de care mai banale si neregasindu-ma in niciunul mai mult de o saptamana. Si totui e bine pt ca mergand dupa deviza mai bine mai tarziu decat niciodata, ma aflu in postura fericita a unei persoane care inca mai viseaza si viseaza inca bine si frumos.. J

Asa ca m-am gandit sa am pe viitor, cand capitalul n-o sa imi dea bataie de cap, si o sa fiu in stare sa gasesc locul perfect sa imi fac propriul magazin de vise. Adica vreau un super-mega-giga magazin de jucarii. JIIIIUCARIIIIIIIIIII!!!!! Pentru toti piii de peste tot! Un magazin care sa fie asemanator cu magazinul din Home alone II, cel din New York (parca). Trebuie sa recunsc ca ar fi singurul magazin pe care l-as suporta. Nu pot sa rezist sa stau in supermarketuri sau mall-uri, oricat de bine ar fi ele puse la punct, cu tot aerul lor conditionat si cu toata civilizatia asta din noi pe care ne prefacem ca o stapanim in cele mai mirifice moduri posibile.

Buuuun, deci jucarii… peste tot.. trenulete in care poti sa fii conductor, casute de papusi in marimi naturale, pentru naturaletea copiilor, bineinteles, schele pentru micii maistri, lego pentru vacante in insue, proiectii de jocuri dupa bunul plac al copiilor, traditionale masinute, mingi, ursuleti, dinozauri… si tare multe altele… J si bineinteles o cabina dotata cu un cititor de gand de jucarie. Asta pt ca toate ideile sa fie auzite, respectiv citite, si cele care intr-adevar merita, sa fie puse in practica pe scara mare. Iar restul, ideile rebut, sa fie realizate intr-o singura varianta, special facuta pentru copilul detinator de ideie.. 😀

Si in sfarsit ia nastere primul magazin in care inghesuiala si galagia sunt bine primite si nu trebuie reprimate sentimente si impuse reguli stupide. Sa ne doara pe toti in pixul cu trei capete si 70 de mine in ROGVAIV! Ca pe mine sigur acolo ma doare.

Asa, si nu in ultimul rand, la mine in magazin vor avea voie adultii doar cu permisiunea copiilor. Astfel vor fi eliminate situatiile stanjenitoare in care parintii sa-si mai dea cu parerea lor de necopii si cu nerealitatea lor mare si grasa.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: